Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig elektrisk nagelfil här

Köp billig elektrisk nagelfil online hos oss på Fyndiq! Varför klippa naglarna när du kan få dem i perfekt form med en smart elektrisk nagelfil? Hos oss på hittar du elektriska nagelfilar med olika filhuvuden som passar till både manikyr (fingernaglarna) och pedikyr (tånaglarna). Praktiskt och så enkelt! En elektrisk fil är stark nog att fila gelnaglar och akrylnaglar liksom vanliga naglar och de tar dessutom bort både död hud och förhårdnader på ett kick.  Fila naglarna, nagelbanden, forma och skulptera, putsa och polera — allt med din elektriska fil.

Tips för ett lyckat köp! Kontrollera produktinformationen för filen du väljer så att du vet vad som ingår i produkten och inte, och läs mer om hur denna fungerar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Polerade, rundade och starka naglar med elektrisk nagelfil. Det är inte en slump att de allra flesta salonger har elektriska filar till att fila naglarna på kunderna med. Det är lätt och det går snabbt att fila till både akrylnaglar och hårda gelnaglar med nagelfilar som drivs av el. Dessutom blir det snyggt och ser proffsigt ut! Köp en du med, speciellt om du gillar att hålla på med dina naglar och inte vill fila för hand. I sortimentet finner du filar med olika drill bits och set med allt du behöver för en hemmagjord pedikyr eller manikyr. Skynda att fynda redan idag!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.