Kundservice

Fynda billig nagelfil online

4 361 Fynd

Få fina naglar med nagelfilar

En viktig del när det kommer till att få fina naglar är formen på naglarna. Visst kan du få till en bra form på naglarna med nagelsax men för största precision behövs en nagelfil. Dessutom har många nagelfilar även en sida som kan användas till att putsa naglarna, så att de blir extra fina! Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga nagelfilar från kända märken som Bangerhead, OPI och Babyliss. Välj mellan slipklossar, triangelformade nagelfilar och glasfilar! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Vi har inte enbart nagelfilar här hos oss, utan du hittar faktiskt allt inom nagelvård — nagellack, nagelmaskiner, nagelsaxar och mycket mer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Slipkloss, nagelfil eller filblock?

Oavsett vad du letar efter för typ av nagelfil hittar du med största sannolikhet en här hos oss. Vi har nämligen vanliga tunna nagelfilar med 180 grit på båda sidor. Men vi har även slipklossar med 100 grit för den som föredrar det. Den som vill ha en nagelfil med extra lång hållbarhet väljer med fördel en glasfil. Den är det bara att skölja av, så blir den som ny igen! Alla nagelfilar här hos oss går att använda för att fila och putsa naturliga naglar såväl som konstgjorda naglar!