Kundservice

Polygel

457 fynd

Polygel är den ultimata lösningen för vackra och hållbara naglar! Här hittar du allt du behöver för att komma igång med polygel, samt kommer du att upptäcka de oändliga möjligheterna med polygel naglar. Så om du är redo att ta dina naglar till nästa nivå, häng med oss på Fyndiq och kolla genom vårt stora utbud för att hitta rätt polygel utrustning för dig!


Filtrera

Vad är polygel?

Polygel är en banbrytande innovation inom nagelindustrin som kombinerar fördelarna med akryl och gelé i en enda fantastisk produkt. Den är en tjock, flytande produkt som appliceras antingen på dina egna naglar eller kan användas som nagelförlängning, och härdas till sist under en UV-lampa. Polygel naglar är starka, flexibla och lätta, vilket gör dem till det perfekta valet för både professionella nagelteknologer och hemmafixare. Och det bästa av allt? Polygel är enkel att använda, vilket innebär att även nybörjare kan skapa fantastiska naglar hemma, på nolltid!

Polygel kit

För att komma igång med polygel behöver du ett polygel kit. Dessa kit innehåller allt du behöver för att skapa dina egna drömnaglar, inklusive polygel i olika färger, en slip-solution för att forma och kontrollera polygeln, en pensel för att applicera och forma polygeln samt nageltips eller -mallar för att bygga dina naglar. Oavsett om du är ute efter en enkel, naturlig look eller något mer dramatiskt och färgstarkt, finns det ett polygel kit som passar just din smak!

Hur kan polygel användas?

När det gäller att skapa polygel naglar är möjligheterna nästan oändliga. Du kan använda polygel för att förlänga dina naglar, förstärka naturliga naglar eller skapa fantastiska nail art-designer. Dessutom är polygel allergivänligt och luktfritt, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för dem som är känsliga för de starka dofterna från traditionella akryl- och gelénaglar.

Fixa naglar av salongskvalitet hemma

Om du är nybörjare och känner dig lite osäker på hur du ska börja med polygel, oroa dig inte! Det finns många instruktionsvideor och guider online som visar dig exakt hur du använder ditt polygel kit och skapar fantastiska naglar. Och om du behöver lite inspiration för dina nageldesigner, varför inte kolla in sociala medier för att se vad andra kreativa personer har skapat med polygel?

Så dyk in och börja fynda! Bläddra igenom vårt stora utbud av polygel kit och hitta det som passar just dina behov och stil. Förutom allt som har med polygel naglar att göra, har vi dessutom mycket mer inom naglar såsom nagelfilar, nagellim, UV-lampor, nagelpenslar med mera. Fynda all din nagelvård hos oss och Fixa naglar av salongskvalitet hemma redan idag!