Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig contouring online!

Hitta billig contouring palett! Här hos oss på Fyndiq har vi samlat massvis av billiga contouring paletter och kit — för att du ska kunna testa den snygga sminktrenden, som kanske främst fått sin popularitet av kändissystrar som Kardashian och Jenner! Skulptera, forma och framhäv delar av ditt ansikte med hjälp av puder och pennor som NYX Wonder Stick, Contour kit palette, Paris Berlin eller enormt populära Anastasia Beverly Hills. Välkommen att shoppa contour och tillhörande Sculpting face brush — enkelt, billigt och snabbt, online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha fler i en? Köp en palett med både contour, highlight och bronzer i ett! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Framhäv kindbenen! Finns det något snyggare eller mer eftertraktat än höga kindben? För att få dina kindben lika vackert skulpterade som på en modell är det bara att lära dig att använda sminktekniken contouring, eller strobing som det också ibland kallas. Då leker du med skuggor och ljus för att framhäva och förminska partier i ditt ansikte och på så sätt få just den form du tycker är snyggast! Här online hos oss på Fyndiq hittar du kit med contouring och tillhörande borstar som gör det hela klart på ett kick! Skynda att fynda hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.