Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt bassmink & smink för ansiktet här

Fynda foundation, concealer och puder bland vårt billiga bassmink för ansiktet! Ska du lägga en hållbar makeup är det viktigt att basen är rätt, och för att få till en bra bas behöver kort och gott bassmink i form av concealer, foundation och puder. Det är exakt vad du hittar här hos oss på Fyndiq, för i denna kategori har vi samlat massor av billigt bassmink för ansiktet att välja och vraka bland. Du hittar foundation från märken som Isadora, NYX och Maybeline tillsammans med massor av basmakeup från märken som YSL, L'Oreal och Elizabeth Arden samt många fler. Välkommen att fynda billigt bassmink för ansiktet redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter en speciell basprodukt? Sortera produkterna såsom du vill se dem — du kan välja efter märke, produkttyp, pris eller varför inte välja något av alternativen under rubriken Medvetet val ! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Smink till ansikte! Om du vill att din sminkning ska hålla sig fräsch en hel dag eller om du bara vill göra enklaste möjliga sminkningen, så är det i den här kategorin med bassmink som du ska titta. Vill du skapa det mest naturliga resultatet är det nämligen bara bassmink för ansiktet som du behöver i form av foundation, concealer, puder och rouge så räcker det gott och väl. Eller varför inte välja att endast bära BB-cream eller kanske en lite mer täckande Casino Cosmopol-cream? Här finns alla basprodukter för ansiktet som du behöver. Välkommen att fynda billigt bassmink för ansiktet redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.