Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig highlighter online!

Få lyster i ansiktet med highlighter! En utav de senaste trenderna inom sminkvärlden är att skapa ”strobing” i ansiktet. Genom att använda den här sminkmetoden markerar man vissa punkter i ansiktet och får dem att stråla ordentligt. För att skapa ”strobing” behövs framförallt en riktigt bra highlighter. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga highlighters från olika kända märken som IsaDora, bareMinerals och Lumene! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Om du vill hitta övriga produkter som behövs för att skapa ”strobing” kan du leta i smink-kategorin här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Highlighter i många olika nyanser! För att en highlighter verkligen ska göra sitt jobb krävs det att den är i rätt nyans och passar den hud som den appliceras på. Självklart behöver en ljusare hud en ljusare highlighter och tvärtom för att det ska se naturligt ut. Sedan kan man även välja om man vill ha lite bronzing-effekt eller rouge-effekt i sin highlighter. Väljer man en highlighter med brons i hjälper den till att skapa glöd och en solkysst färg i ansiktet. Väljer man istället en highlighter i en rosa nyans fungerar den både som rouge och highlighter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.