Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda bra Mascara billigt

345 Fynd

Köp billig mascara från ditt favoritmärke

Alla är vi på jakt efter marknadens bästa mascara. Den som gör att dina ögonfransar blir sådär milslånga som på reklamen. Och det är inte så himla lätt att hitta en bra mascara. Visst kan en gå igenom mascara test eller få tips av sina närmsta, men ingen ser likadan ut på allas ögonfransar. Lyckligtvis kan du testa dig fram i mascaradjungeln online och frossa i alla mascaror som finns

Tips för ett lyckat köp

Vet du vilken mascara som är rätt för dig? Kanske har du redan hittat din favorit? I så fall, go for it! Annars får du gärna läsa på om de olika här på sidan innan du lägger någon i varukorgen. Vi kan i alla fall försäkra dig om att vill du så kan du hitta den perfekta för dig och dina ögonfransar här och nu. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hitta din favorit

Mascaran anses av många vara det viktigaste i sminkväskan för att en ska känna sig fin. Men alla har olika behov och önskemål om vad den ska göra med fransarna. Vissa känner sig säkrare med vattenfast mascara — inte bara till känsloladdade situationer med risk för tårar, utan för dagligt bruk. De som vurmar för 80-talet kanske föredrar blå mascara medan många andra kör på klassiskt svart. Tur att det på Fyndiq finns lika många sorter som smaker!