Kundservice

Fynda billig ögonmakeup här

12 320 Fynd

Filtrera

Förtrollande smink för ögon!

Låt dina ögon hamna i blickfånget med trendig och kvalitativ ögonmakeup från stora varumärken som du fyndat här på Fyndiq. Forma dina ögonbryn, få långa, vackra fransar och släng iväg en blick som blir en fröjd för allas ögon. Online hos oss på Fyndiq erbjuds högkvalitativt smink för ögon i mängder av färger och nyanser att använda till vardags och fest – eller kanske till en het dejt. Fynda billig ögonmakeup och makeup-kit med mera och trolla med ditt utseende!

Tips för ett lyckat köp!

Har du ett visst sminkmärke i åtanke? Scrolla i listan! Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura. Observera! När produkten du köper levereras plomberad så får plomberingen inte brytas, produkter med bruten plombering inkluderas inte i ångerrätten.

Bästa sminktipsen som lyfter!

Alla ögon bör visas upp från sin bästa sida eftersom de speglar din själ och blir ett säkert flirtkort i alla situationer. Börja med en bra grund oavsett om du vill ha svag eller stark ögonmakeup. Täck rodnader och ojämnheter som första steg och börja med ljusare färger först om du lägger på skugga. När det kommer till smink ögon är det också viktigt att ha rätt penslar och tillbehör till olika moment. Här på Fyndiq kan du köpa allt inom billig ögonmakeup och jämna ut, forma, skapa volym och harmonisera. Leta efter olika typer av ögonsmink i våra underkategorier online!