Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda Ögonskugga billigt

871 Fynd

För vackra ögon nu - köp billig ögonskugga

Mineralsmink, läckra glittriga nyanser eller en hel färgpalett av regnbågens alla färger får dig lätt att bli snurrig. Om du trodde det var en glitter ögonskugga du var på jakt efter har du säkert vid det här laget redan ramlat över matt, brun ögonskugga, guld eller annan ögon makeup som lyfter fram dina ögon på bästa möjliga sätt. För, det sägs att ögonen är en spegel till själen. Om din själ inte är lika snygg som din nuna — se då till att avleda dem från att blicka djup in i ögonen genom en snygg sminkning kring ögonen. Köp makeup online och kom billigare undan! Här kan du både shoppa palett ögonskugga men även lösa skuggor i alla tänkbara färger.

Tips för ett bra köp

Du kan absolut söka reda på vilka färger du kan tänkas passa i beroende på din ögonfärg. Men, det bästa är att testa sig fram. Om du skulle shoppa loss på massa exotiska färger och sedan ångra dig så kan det vara skönt att veta att du alltid kan ångra dig vid obruten förpackning. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Så får du till skuggan

Med en skakig hand kan skuggan lätt förflyttas från ögonlocket till under ögat och snabbt addera tio år på ditt ansikte.se till att färgen hamnar på rätt sida så är det inte mycket som kan gå fel. Använd en ögonborste för att få till rätta nyansen och använd även två färger för att skapa fina nyanser.