Kundservice

Fynda billigt ögonfranslim online

35 Fynd

Fynda ögonfranslim billigt online hos oss på Fyndiq

Att få fina fransar med hjälp av lösögonfransar är egentligen ingen konst, men en viktig del är att ha ett bra lim för att det ska bli snyggt. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billigt ögonfranslim för att du ska kunna fynda bland mängder av bra varumärken. Här hittar du transparent lim men även lim i mörkare färg för en häftigare effekt när fransarna sitter på plats — Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Frakten är den samma oavsett om du bara köper en produkt eller flera, så passa på att köpa med dig fler produkter för lösögonfransar när du ändå är här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Alltid bra med extra franslim

Visst är det snyggt med lösögonfransar, men att få dem att sitta kvar en hel dag kan ibland vara svårt — därför är det smart att alltid ha med sig extra ögonfranslim för att få fast fransraden igen. Här har vi därför lim för ögonfransarna i en- och flerpack, och vi har även lim anpassat för både singelfransar och hela fransrader. Så allt du behöver göra är att kolla igenom sortimentet och välja det ögonfranslim du tycker passar bäst för dig!