Kundservice

Fynda billiga lösögonfransar med magnet

364 fynd

Lösögonfransar med magnet är det nya svarta. Enkelt och smidigt med ett riktigt snyggt resultat. Hos oss hittar du alla varianter du kan tänka dig till ett billigt pris.


Filtrera

Billiga magnetiska fransar online att fynda här

Känner du för att testa något annat än vanliga lösögonfransar som limmas på varje gång? Då kan du botanisera i ett välsorterat sortiment av billiga magnetiska fransar som fästs ovanför fransraden med micomagneter istället för lim. Resultatet blir fylliga fransar och vackra ögon som hamnar i blickfånget. Slipp kladd och lim i ögonen – tack vare de små strategiskt utplacerade magneterna blir resultatet naturligt och snyggt på ett kick. Fynda billiga lösögonfransar med magnet för dina vackra ögons skull!

Tips för ett lyckat köp!

Vilka magnet fransar passar dig bäst? Botanisera bland criss-cross, raka, längre ut mot ögats ytterkant eller fylligare i mitten för att få dig att se piggare ut? Eller varför inte klicka hem flera variationer av lösögonfransar med magnet för omväxlings skull? Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura. Observera! När produkten du köper levereras plomberad så får plomberingen inte brytas, produkter med bruten plombering inkluderas inte i ångerrätten.

Så fäster du dina magnetiska fransar

Att fästa magnetiska lösögonfransar kunde inte vara enklare. Du får normalt två franslängder per öga, varav den ena läggs under fransraden med magneterna uppåt och den andra ovanpå fransraden med magneterna nedåt. Magneterna och fransarna griper alltså tag i varandra och ger ett fylligare intryck direkt – med dina äkta fransar i mitten som omsluts. Sminka dig sedan precis hur du vill med mascara eller låt det vara precis som det är. Fransarna är dessutom lätta att ta av och på och de finns i olika varianter med korslagda eller raka fransar. Hos oss på Fyndiq kan du shoppa denna revolutionerande teknologi av lösögonfransar online och få hem dem med snabba leveranser. Välkommen att shoppa loss ordentligt, vi har magnet fransar för alla stilar och smaker att välja bland!