Kundservice

Fynda billiga lösögonfransar online

3 263 Fynd

Här hittar du lösögonfransar för alla smaker. Magnet, med eller utan lim och alla tänkbara färger och former. Vi har allt du kan tänka dig till billiga priser


Filtrera

Fynda billiga lösögonfransar för att fånga blickar

Är du trött på att på att mascaran ständigt klumpar sig, blir det inte tillräckligt med volym? Vi på Fyndiq har lösningen, köp billiga fransrader för fransförlängning online! Hos oss finns ett stort utbud av fransrader för den perfekta looken till både vardag och fest. Så se till att fånga omgivningens blickar med vackra rader av lösögonfransar till ögonen — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Tycker du att det är svårt att applicera lösögonfransar? Lugn, hos oss finns flera produkter i andra kategorier som hjälper dig att få till fransarna på det sätt som du vill ha dem. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fransrader för fransförlängning som en Hollywoodstjärna

Många kändisar i Hollywood använder sig av ögonfransförlängning. Flörtiga fransar ger en glammig look och ett piggt utseende — perfekt för den som vill se extra snygg ut! Hos oss på Fyndig finns lösögonfransar i fransrader både i en- och flerpack, beställ gärna fler av din favorit! Oavsett om du är ute efter fransrader med volymgivande effekt eller kanske ett par som är extra långa och fina så har vi det här. Unna dig själv riktigt bra fransrader billigt och känn dig som den stjärna du är!