Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga fönsterlampor online!

Lys upp fönstret! Lys upp fönstret med vacker fönsterbelysning från Fyndiq. Här finner du ett stort utbud av vacker och billig belysning för ditt fönster. Vem har sagt att fönstret räcker som det är när det kommer till belysning? Inte vi i alla fall, och därför är alla vackra fönsterlampor samlade på en och samma plats. Lys upp hemmet med rätt belysning och bra lampor som står eller hänger i fönstret, när solen går ner är det skönt att ändå få in ljus även från en konstgjord källa. Skapa ditt egna inredda fönster med vackra lampor på fot eller hängande lampor i gardinstången och så vidare.

Tips för ett lyckat köp! En fönsterlampa ser olika ut beroende på hur man ställer eller hänger upp den, läs beskrivningen noggrant innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt med fin belysning! Det smarta med att köpa lampor online är att man kan köpa all sorts belysning som behövs för en vacker heminredning. Det som ger ett mysigt och varmt hem är helt klart den belysning som man placerar runt om i rummet. Där ingår såklart en fönsterlampa, antingen fönsterlampor som står på lampfot och har en vacker lampskärm eller en fönsterlampa som hängs upp och har en liten kupa som lyser upp fönsterbrädan. Vilken fönsterbelysning som passar ert hem är helt individuell och bör passa resten av inredningen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.