Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga trasmattor online!

Fyndiqs favoriter

Fynda trasmattan här! En trasmatta gör vilket hem som helst ombonat! Vi på Fyndiq har samlat ihop ett stort urval av just trasmattor i olika storlekar och färger att placera över golvtiljorna. Här hittar du handvävda och maskinvävda trasmattor i välbekant randigt mönster, men även enfärgade mattor i alla färger du kan tänka dig. I denna kategori finner du trasmattor från välbekanta märken som E. Stjärna, Silja, Polytuft och Strehög – med mattor i både moderna och klassiska mattmönster. Det är lätt och smidigt att shoppa på nätet. Välkommen att shoppa billiga trasmattor här hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter en matta till köket? En randig trasmatta sätter färg på vilket rum som helst! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

I både modern och traditionell tappning! Det som karaktäriserar en trasmatta är att de är vävda enligt gammal tradition, med olika matt-trasor och tråd, för att slutligen bli både personliga och unika. En trasmatta är dessutom skön att gå på samt lätt att rulla ihop för platsbyte eller tvätt. Trasmattan passar de allra flesta utrymmen och finns att hitta i klassisk röd eller blå med vita mellandelar, eller i multifärgade varianter, monokroma och tuffa zigzag-mönster. Bona om kök, sovrum, och alla andra delar av hemmet – med en hemtrevlig trasmatta! Skynda att fynda online hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.