Kundservice

Fynda billiga inramade tavlor online

677 Fynd

Fynda tavla med ram här

Ibland kan det största hindret till att sätta upp något på väggen vara att man måste rama in det först. Gör det enkelt för dig, köp en billig inramad tavla online! Här hos oss på Fyndiq finner du ett brett urval av inramade tavlor med allt från kanvas till vanliga tavelramar med massor av olika spännande motiv. Varför inte en tavla som ingår i en serie, kanske en världskarta i tre delar att hänga i vardagsrummet? Det är lättare än någonsin att shoppa tavlor online, passa på att köp till alla rum som behöver livas upp!

Tips för ett lyckat köp

Ska du köpa en tavla i present till någon? Något av våra naturmotiv kan ju inte slå fel! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En tavla för varje rum

Det fina med inramade tavlor är att de helt enkelt är färdiga att hängas upp precis som de är. Slipp krångla själv med mått och val av ramfärg, det är en tidstjuv du kan klara dig utan! Vare sig du inhandlar en kanvas eller kanske en inramad tavla så behöver du inte oroa dig för att sedan finna en passande ram. Det är bara att bestämma vad för motiv du vill ha. Ett sovrum kanske vill ha en lugnare känsla, där passar exempelvis en solnedgång. I ett vardagsrum eller ett kök kan andra motiv ge en mer livlig och hemtrevlig känsla. Välkommen att shoppa online!