Kundservice

Fynda Väggdekor & Wall stickers billigt

47 720 Fynd

Filtrera

Inred ditt hem med wallstickers

Inredningstrenden är ständigt närvarande, och alla gillar vi väl att göra vårt hem till en lite finare, trevligare och mysigare plats. En plats som speglar den som bor där. Känner man inte att man vill köpa nya möbler eller ha fler saker som dammar på hyllorna är väggdekoration en superb lösning! Tar ingen plats, men förändrar rummet helt. Det finns många varianter på väggord, väggtext och annan väggdekor som kan förgylla dina rum och ge dem lite extra budskap eller utsmyckning. Det finns också väggdekor barn gillar, och det kan platsa fint med billiga wallies, barnrum som förändras ofta görs enkelt om med väggdekoration.

Tips för ett lyckat köp

Väggdekorationer är enkla att använda, sätta upp och ta bort. Använd din fantasi! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Funktionell väggtext för en roligare vardag

Kök och badrum är ofta inredda med kakel, och då kan kakeldekor vara på sin plats! Ibland är väggdekor text, till exempel recept, och dessa passar utmärkt att sätta upp i köket för att alltid ha till hands, aldrig mer leta i kokböcker med kletiga fingrar eller besudla smartphoneskärmen med samma fingrar för att hitta recept! Sätt upp en påminnelse om att fälla ned toalocket i badrummet, eller varför inte en påminnelse vid ytterdörren om att ta med nycklarna, mobilen och plånboken. Sätt upp ett inspirerande väggord citat som du ser direkt på morgonen, det blir en strålande start på dagen.