Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig självhäftande griffeltavla!

Självhäftande griffeltavla påminner dig! Nu är tiden förbi när allt skulle spikas och skruvas upp på väggen. Alla gamla griffeltavlor i ram som åkt upp och ned på väggen och lämnat fula hål är långt borta och här är griffeltavlan som du fäster lätt på väggen som väggdekoration! Det är precis som det låter, en griffeltavla som du som vanligt skriver ner allt det viktiga på med en vit krita, fast istället för att spika upp så fäster du den lätt på väggen. Vi på Fyndiq förstår vikten av att komma i tid, att påminnas om dagens maträtt eller att inte missa att hämta ungarna på dagis, därför erbjuder vi ett stort urval av billiga griffeltavlor väggdekoration!

Tips för ett lyckat köp! En dekor till varje rum är en självklarhet så klicka inte på beställ förrän du är helt redo. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skriv ned det viktigaste! Det är såklart viktigt att komma ihåg sina viktiga möten och avtalade tider. Men det är inte helt lätt ibland och med en massa saker på gång samtidigt är det lätt att glömma vissa saker. Med en väggdekoration i form av en griffeltavla kan du lätt skriva ned vad du har inplanerat och bli påmind varje gång du passerar den. Men det är såklart också de som bara vill göra en fin matsedel som sitter inne i köket, då finns den griffeltavlan för er också, med alla veckans dagar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.