Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig äggkokare online!

Fynda äggkokare billigt online hos oss på Fyndiq! Kokta ägg är en av de mest populära sakerna att äta till frukost, men nu för tiden så är det många som också äter det till mellanmål eller använder det i matlagning överlag. Vi på Fyndiq älskar ägg och därför har vi samlat ett stort utbud av billiga äggkokare under ett och samma tak, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att klicka hem just den äggkokare som passar dig. Välj och vraka bland vårt stora sortiment för att få till de där felfria äggen som man bara älskar — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter något annat som också underlättar matlagningen? Då har du kommit till rätt ställe, kolla igenom kökskategorin eller använd sökfunktionen för att hitta just det som du är ute efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Perfekta ägg med äggkokare! Älskar du också ägg, men har svårt att få till de där perfekta äggen? Oavsett om du gillar hårdkokt, löskokt, mittemellan eller något annat så fixar du detta enkelt med en äggkokare! Man slipper stå och vakta kastrullen och dessutom så är det bättre för miljön att använda en äggkokare då det går åt mindre vatten för att koka ägg. Investera i en äggkokare och bli en mästare på att få till delikata ägg på ett knyck, de blir helt enkelt äggstra bra!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.