Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig kolsyremaskin online!

Enkelt att få kolsyrat vatten! Vi människor klarar oss inte utan vatten, och allra helst ska du dricka två liter om dagen. Det är såklart lättare sagt än gjort, men med en kolsyremaskin hemma så blir det betydligt enklare! Därför har vi på Fyndiq ett stort och billigt utbud av just kolsyremaskiner från exempelvis Soda Stream, AGA och Wassermaxx, så att du helt enkelt alltid har tillgång till riktigt gott vatten med kolsyra! Kolsyrat vatten passar bra till maten och är en törstsläckare när du är riktigt törstig. Att köpa en ny flaska mineralvatten i affären varje dag är varken snällt mot miljön eller plånboken, så välkommen att fynda en kolsyremaskin. Du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Soda Stream flaskor kan du knappast få för mycket av, så se till att beställa hem så det räcker och blir över. Och varför inte några extrakorkar? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt med patron och flaskor! Att ha en kolsyremaskin är en bra början, men du måste också ha lite bra tillbehör. Kolsyrepatron och flaskor till kolsyremaskinen är väldigt viktiga att ha, för det fungerar inte riktigt lika bra utan dem om vi säger så. Dessutom är det inte ovanligt att även ha smaker till kolsyremaskiner, så att du då och då kan få smaksatt vatten som omväxling. Hur du vill smaksätta bestämmer naturligtvis din personliga smak!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.