Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga isformar & islådor

Fynda isformar och islådor billigt online! Vill du ha roligare isbitar i drycken? Då är du på rätt ställe! Bland våra billiga isformar och islådor hittar du formar som gör isen till alla möjliga skepnader — klotrunda isbitar, fyrkantiga och former såsom hjärtan, stjärnor och figurer! Eller du kanske letade efter whiskeystenar och dryckeskylare? Det finns såklart också här i denna isande kategori, kolla igenom sortimentet och hitta de isformar och islådor som du vill ha!

Tips för ett lyckat köp! Visst är det kul med lite annorlunda isbitar som du fryser i exempelvis silikonformar, men tänk på att det även kan vara bra att ha vanliga islådor hemma för de tillfällen då du bara vill plocka ut isen och använda den direkt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Massor av spännande isformar och islådor att välja bland! Kubformad eller rektangulära isbitar är vanligt, men har du någonsin sett mustaschformad is? Här finns isformar och islådor i alla möjliga skepnader som ger dig is i form av bollar, flamingos, tetris-spelet och pusselbitar till exempel. Du hittar även traditionella isformar och islådor med en twist, såsom en som gör gigantiska isbitar eller en som ger dig väldigt många isbitar från en och samma form. Likaså finns andra dryckeskylare såsom blinkade iskuber, ispåsar i flerpack och mycket mer — så kolla igenom utbudet och hitta de isformar och islådor som faller dig i smaken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.