Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga bartillbehör online!

Fyndiqs favoriter

Alla tillbehör för hemmabar! Många drömmer om att ha en bar hemma, och det är faktiskt bra mycket lättare att ordna än vad många tror. Allt du behöver är alkohol och rätt bar- och drinktillbehör. Och om du är en av de som drömmer om denna hemmabar hoppas vi att du kikar igenom vårt stora utbud av bar tillbehör. Här hittar du saker som en rostfri shaker till baren, en tjusig vinkork och ishink som håller champagnen kall. Stort utbud, billigt och med bra leveransvillkor, det blir nog inte bättre än så! Välkommen att fynda.

Tips för ett lyckat köp! När du handlar på Fyndiq är frakten alltid densamma, så plocka nu hem allt du önskar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bjud vännerna på en drinkkväll! Med en hemmabar kan du med din barutrustning bjuda in till en riktigt trevlig drinkkväll tillsammans med vännerna. Du kan bjuda på allt från Mojito till Cosmopolitans, det är helt upp till dig! När du har bar tillbehör hemma kan du också unna dig en drink på en onsdagskväll efter jobbet, bara för att det är gott och känns lite lyxigt. Du bestämmer helt vad du ska göra av din bar. Men ett som är säkert är att ingen bar ska vara utan tillbehör, så därför bör du ta en shoppingrunda här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.