Kundservice

Fynda billig äggklocka & kökstimer här

10 180 Fynd

Filtrera

Alla kök behöver en smart äggklocka och kökstimer

Äger du en kökstimer? Om inte kan du fynda en billiga äggklocka online här hos oss på Fyndiq, vi har massor av olika varianter att välja bland. Varför inte satsa på en som är formad just som ett ägg i rostfritt stål? Du hittar såklart även den klassiska timern med vred som ljuder högt och tydligt när tiden har gått ut. Så allt du behöver göra är att bestämma dig för vilken sorts timer du vill ha och sedan välja ut modellen du gillar. Passa på att fynda äggklocka och kökstimer redan idag — välkommen att fynda i vårt stora sortiment!

Tips för ett lyckat köp

Var det inte den här typen av timer du letade efter? Här har vi bara kökstimer och äggklocka att fynda, så ta en titt i vår klock-kategori för att hitta allt från tidtagarur till stoppur av annan karaktär! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Få koll på matlagningen med smart äggklocka och timer

Det är lätt att glömma bort hur länge pastan eller äggen kokat, men inte när du har en smart timer du kan ställa. Då ringer klockan på minuten du bestämt att den ska ringa och så blir maten perfekt. Våra smarta kökstimers och äggklockor är smidiga att använda och allt du behöver tänka på är att ha batterier till dem — om den timer du väljer ens behöver ett batteri vill säga. Så vad är det egentligen som du väntar på? Gör matlagningen så mycket enklare och köp en äggklocka redan idag, du kommer definitivt inte att ångra dig.