Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Vispar för alla maträtter! Oavsett om det nalkas potatismos eller kladdkaka kan en visp vara den viktigaste ingrediensen när det kommer till att lyckas med din matlagning. Det är också just därför vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av vispar, som vi erbjuder till ett lågt pris. Här hittar du klassiska vispar från märken som OBH Nordica och Nya Brix Stirr 2 visp som är helt självgående och perfekt när du ska göra till exempel sås. Vilken visp är du ute efter? Ta en titt i vårt stora utbud här på nätet och klicka hem billiga vispar redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha en klassisk visp som passar till enklare matlagning? Då rekommenderas en traditionell rostfri visp. Är du snarare på jakt efter en visp som avlastar dig? Kör på en självgående visp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Godare grädde med bra vispar! Har du en kaffebryggare hemma? Med en mjölkskummare kan du trolla fram en skummad mjölk och göra en hemmagjord latte! En mjölkskummare är bara en av de många produkter du hittar i vårt stora utbud av vispar. Om den inte känns helt rätt kan vi istället rekommendera GräddBlixten, en manick som ger dig möjlighet att få fram grädde snabbare än snabbast. Du häller helt enkelt ner grädde i maskinen, sätter på handtaget och pumpar: 30 sekunder senare har du god grädde att servera till din kladdkaka, pannkakan eller till jordgubbarna!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.