Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga notisblock

670 Fynd

Köp billiga notisblock online här

Behöver du kom-ihåg-lappar? Då är du på rätt ställe, för här har vi på Fyndiq ett stort utbud av notisblock för dig att shoppa loss bland. Du hittar klisterlappar från varumärken såsom Post-it och många fler. För du vet väl att Post-it faktiskt är ett märke och inte ett namn på en produkt? Rätta benämningen är alltså notisblock och de kan ibland kallas för kom-ihåg-lappar eftersom att man ofta använder dessa för att just komma ihåg korta meddelanden — såsom att mormor ringde och mamma bör ringa tillbaka eller att man har en viss sak man ska komma ihåg att ta itu med på jobbet.

Tips för ett lyckat köp

Vill du ha fler saker till hemmakontoret eller till jobbet? Bland våra kontorsmaterial finns både pennor, block, skrivarpaper och mycket mer att fynda så kolla igenom de olika kategorierna för att få med dig allt i ett köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Notisblock förenklar i vardagen

Här på Fyndiq använder vi lappar från våra notisblock ganska så flitigt för att lämna meddelanden till varandra, gör du kanske likadant när du gått till kollegans kontor och märkt att denne inte är på plats? Visst är det smidigt att bara ta en lapp från notisblocket, skriva sitt meddelande och sedan sätta lappen på passande plats. Här kan du köpa ett eget notisblock, och varför välja ett vanligt fyrkantigt? Vi har hjärtformade notisblock, små Pagenotes och memo pads — eller varför inte välja ett med tryck på såsom en kul flamingö Kolla igenom vårt stora utbud och välj notisblock från Post-it eller något av våra andra varumärken samlade här!