Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga larmdekaler online!

Fyndiqs favoriter

Fynda övervakningsskylt till hemmet! Alla vill ha ett tryggt hem och det underlättas av att huset är bevakat. Här hos oss på Fyndiq hittar du massor av larmdekaler som visar att huset eller lägenheten du bor i just är larmad och tv-bevakad! I denna kategori kan du välja och vraka mellan övervakningsskyltar och larmdekaler. Dessa visar att tv- och videobevakning sker vid intrång samt att glas, fönster och dörrar är larmade. Det är enklare än någonsin att handla på nätet. Välkommen att shoppa billiga larmdekaler och larmskyltar här hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Innan du köper larmdekal kan det vara bra att investera i ett bra larm, det hittar du även här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tryggare hemma! En larmdekal är inte bara upplysande, denna verkar även avskräckande för inbrottstjuvar. Det är tillfället som gör tjuven och med ett larmsystem tillsammans med väl synliga bevakningsskyltar är det få som vågar sig in i ditt hem! Tänk smart och investera i säkerhet för hemmet, det gör det lättare att somna tryggt på natten. Välj mellan vädertåliga plastskyltar som kan skruvas, spikas eller limmas upp där de passar bäst. Du finner även larmdekaler i hög kvalitet som med solskyddande plastfilm håller sig synliga utomhus länge. Skynda att fynda larmdekal och övervakningsskylt hos oss redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.