Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt inbrottslarm på nätet!

Handla ditt hemlarm online! Att känna trygghet i sitt hem är otroligt viktigt för att vi ska kunna må så bra vi bara kan. Då är en smart lösning att skaffa sig ett bra inbrottslarm. Ofta kan bara en bild av att man har ett larm avskräcka. Här på Fyndiq har vi samlat ett bra utbud av billiga inbrottslarm du kan välja och vraka bland. Du finner trådlösa larm som man enkelt monterar på bara några minuter och som man kan kontrollera genom en kontrollpanel från sin smartphone. Men här finns även smarta dörrlarm eller larm med magnetbrytare. Vi får dagligen in nya produkter så håll utkik om det är något du saknar.

Tips för ett lyckat köp! Välj ett hemlarm du känner dig trygg med och som passar bäst för just dina behov. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Larmpaket eller enkel lösning! När det kommer till larm så finns det en uppsjö av olika modeller. Allt från stora larmpaket med fjärrkontroller och rörelsedetektorer till mer enkla varianter med larm för dörren. Något mycket positivt är att även om du köper ett hemlarm med många funktioner och delar så är designen oftast mycket snygg och försvinner så lätt in på väggen att den knappt märks av. Säkerheten först, men visst är det viktigt att tänka på helheten och hur rummet kommer att se ut?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.