Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig sovkudde & gravidkudde

551 Fynd

Stort utbud av sovkudde, gravidkudde och kroppskudde. Välj bland massor av olika modeller, färger och former. Fyndpriser och snabb leverans!


Sov gott med skön huvudkudde

En av de viktigaste ingredienserna för en skön och djup sömn är en riktigt skön kudde att lägga huvudet på. Har man fel kudde som inte passar ens liggställning, kan man lätt få problem med både nacke och rygg. Här i denna kategori online hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga sovkuddar och vi har flera olika varianter, så att alla ska kunna hitta en som passar! Välkommen att fynda sovkudde redan idag för en härlig nattsömn!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du ett fluffigt täcke för att göra sängen till en riktig drömplats? Då kan du hitta ett sådant genom att kika bland täckena här hos oss. Du lär hitta ett som du sover som en dröm med! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kuddar som ger stöd för huvudet

Förutom att en sovkudde ska vara skön att ligga på, måste den även ge bra stöd för huvudet och nacken. Här kan man exempelvis hitta en kudde från Tempur som har en böjd kant, formad för att ge korrekt stöd. Kanten på sovkudden hjälper även nacken, oavsett om man sover på sidan eller på rygg. Här finns även en riktigt kramgo kudde som kan formas hur man vill för ett bekvämt stöd. Den kan passa bra för personer som sover på mage och kanske just därför inte kan eller vill ha en kudde med kant!