Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga sängkläder på nätet!

Vill du sova i lyxiga sängkläder? Unna dig härliga lakan, påslakan eller kanske ett örngott med tryck! Här hos oss på Fyndiq finns ett stort utbud av snygga och billiga sängkläder och hela påslakanset som du hittar direkt online. Välj bland massvis av lakan, örngott och påslakan i olika sköna material och färger. Här kan du fynda bäddset och häftiga överkast som passar perfekt till din säng. Visst är det skönt att sova i en nybäddad säng med rena lakan? Så varför inte passa på att köpa billiga lakan i bomull och ett mönstrat påslakanset för att skapa den där härliga känslan av lyx? Välkommen att fynda dina sängkläder hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du nya kuddöverdrag till prydnadskuddarna i soffan? Det hittar du också här hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vad kan vara bättre än att ha ett örngott med sitt namn på? Låt din säng spegla din personlighet med snygga sängkläder och coola örngott. Vi på Fyndiq tycker att det är skönt att sova och vill att du ska känna detsamma, så därför säljer vi härliga sängkläder till kanonpriser! Hos oss kan du hitta allt ifrån lakan i bomull till överkast med häftiga mönster. Så låt dig inspireras och gör din säng mer personlig med nya påslakanset och örngott. Dessutom kan du hitta perfekta presenter till mamma och pappa, för vem blir inte glad av lyxiga sängkläder?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.