Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga täcken online!

Fyndiqs favoriter

Fynda nytt täcke billigt online hos oss på Fyndiq! Finns det något härligare än att dra täcker över huvudet efter en lång dag? Det är nog få saker som slår den känslan skulle vi på Fyndiq säga, men då gäller det också att man har ett bra täcke att gömma sig under. Om du saknar täcke eller helt enkelt vill ha ett nytt kan vi hjälpa dig, för vi har nämligen samlat massvis av billiga täcken för alla sängar och smaker online här hos oss på Fyndiq! Välkommen att fynda ditt nya täcke redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du fler saker till sängen eller kanske rent av en ny sängram? Det finns också hos oss på Fyndiq – bara några få klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Godare sömn med skönt täcke! Att sova skönt är A och O för att vi ska fungera som människor – och det gäller både stora och små. Så hur ska vi göra för att verkligen få den sömn vi faktiskt behöver? Allt börjar i sängen och med din kudde och täcke, och vad är egentligen skönare än ett äkta duntäcke att krypa ner i? Eller du kanske föredrar att sova med ett täcke i syntetiskt material? Hos oss finns alla möjliga sorters täcken att välja och vraka bland – vi har till och med täcken som du kan värma upp för ännu bättre sömn under kalla nätter!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.