Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga tillbehör till grill!

Hitta allt du behöver till grillning online! När det börjar bli lite varmare ute och det är dags att bege sig ut på terrasser, altaner och trädgårdar är det även hög tid att ta fram grillen. För vad är härligare än att bjuda in familj eller vänner på ett riktigt grillparty och bjuda på en god grillmiddag? Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga grillar och tillbehör som tänger, förkläden, eltändare och spån. Du hittar precis allt som behövs för din grill! Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Hos oss hittar du även allt du behöver för den perfekta trädgården, oavsett om det handlar om blommor, uteleksaker eller utemöbler! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

De bästa redskapen till grillen! Alla tillbehör som du hittar på Fyndiq kommer från välkända märken som Weber, Severin och Waves. Du får alltså garanterat riktigt kvalitativa produkter! Något som alla grillmästare behöver är en stekspade och tång, som kan användas till att vända det som grillas. Dessa två finns i ett kombinerat paket från Weber och har Softcoat-handtag för ett riktigt bra grepp. För det perfekta korvgrillandet kan det även vara bra att ha ett halster för varmkorv. Halstret gör det enkelt och smidigt att grilla fem korvar samtidigt och ger ett jämnt resultat!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.