Bara 15 kr frakt!

Bara 15 kr frakt!

Fynda billiga stekhällar online

345 Fynd

Laga mat utomhus

Något som är oerhört trevligt på sommaren är att laga till en stor måltid till vänner och familj ute i trädgården. Detta kan du göra med hjälp av en rejäl stekhäll eller utomhusstekpanna. Har du en sådan är det fritt fram att bjuda in alla du känner på ett riktigt sommarparty! På Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga stekhällar och pannor från bland annat märket Muurikka. Vi har även de tillbehör som behövs för att laga maten utomhus! Skynda att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Var noga med att kolla att gasolen är avstängd när du har lagat färdigt maten! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Brännare och panna — allt som behövs

En del tycker att en grill är en alldeles för stor investering som är knepig att använda och som tar upp väldigt mycket plats i trädgården. För dessa personer är en stekhäll det perfekta köpet. Allt som behövs för att laga mat på den är en gasolbrännare, en gasolflaska och just hällen eller pannan.sedan är det bara att sätta igång och laga mat precis som i köket, fast utomhus! Ett tips är att även köpa till en skyddspåse, så kan utomhusköket förvaras ute och behöver inte stå och ta upp en massa plats inomhus!