Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga grillar online!

Hitta en grill som passar dig! De flesta håller nog med om att något av det godaste som finns är grillad mat. Inget känns mer somrigt och fräscht än en grillad majskolv eller ett trevligt grillspett. Alla som har en trädgård eller uteplats bör också ha en grill, för att kunna laga sin mat på det här underbara sättet. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga grillar från flera olika kända märken. Är du ute efter en kvalitetsgrill har du alltså kommit rätt! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Du hittar allt du behöver till grillen bland tillbehören här på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Elgrill, brikettgrill eller gasolgrill? När det kommer till att välja grill, finns det flera olika val du kan göra. Bland annat gäller det att välja hur du vill att grillen ska drivas. Vill du kunna koppla upp grillen i närmaste eluttag och bara köra igång med att grilla, bör du välja en elgrill från exempelvis Severin. Vill du kunna grilla utan att ha närhet till el, fungerar en brikettgrill från Weber bättre. Allt som behövs då är briketter och eld. Är du istället ute efter en kraftfull grill som du kan grilla mycket på direkt, är en gasolgrill från Melbourne det absolut bästa alternativet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.