Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga blomfröer online!

Fyndiqs favoriter

Mängder av blomfröer här! Mmm finns det någonting härligare än doften av blommor? Petunia, rosor, linnea, liljor, syrener, pelargon det finns så många favoriter - så många att en knappast har råd att köpa alla? Nä, då är det bättre att köpa sig lite blomfröer och låta blommorna växa i trädgården. Vilken blomma tror du passar bäst i din trädgård? Valet är inte lätt - men sen kan du ju faktiskt odla flera, och med det låga pris som vi på Fyndig erbjuder kan du köpa hem alla blomfröer som du önskar. Köp billiga blomfröer här, du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Att plantera blommor kan verka svårt, men om du klickar dig vidare för att även köpa en bok om odling kommer du få all kunskap du behöver. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Blomfrön så det räcker och blir över I trädgården får många ett lugn, det blir en närhet till naturen som är svårslagen. Men det är klart, en trädgård utan blommor är inte mycket att ha. Varför inte göra din trädgård storslagen med vackra blommor i alla möjliga färger? Det är inte ens svårt! Röda rosor och rosa liljor, blå violer och gula solrosor - här finns alla alternativ för en färgglad trädgård. Kika igenom vårt utbud och köp hem de blomfröer du vill så.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.