Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga fröer på nätet

890 Fynd

Det är aldrig för sent att få gröna fingrar så se dig omkring bland vårt stora sortiment av fröer och välj de som passar dig. Vi har något som passar alla, till riktiga fyndpriser med billig frakt.


Köp billiga fröer för odling

Odling främjar hälsan och är en rolig sysselsättning både ensam och med familj eller vänner. Även du som inte har gröna fingrar kan lära dig att så fröer och se dem växa upp till ståtliga plantor. Här på Fyndiq kan du hitta billiga fröer som blir till alla möjliga grönsaker, blommor eller kryddor. Fynda online redan nu och så från frö så hinner dina växter bli stora lagom till utplantering. Eller skaffa inomhusodling för hela året!

Odla på rätt sätt

Ska du så fröer i trädgården, inomhus eller på balkongen? Oavsett hur och vad du ska odla så är det bra att noga läsa på vad som gäller för de frön du köper. Vissa fröer måste odlas en viss månad för att växa till sig inför sommaren eller en viss säsong. Oavsett vad du ska odla eller hur så är det viktigt att veta hur olika plantor ska sås. Vissa fröodlingar ska vattnas lite extra medan andra vill ha mer torka. Läs på om frö från de olika plantorna och så rätt från start. När det gäller såkrukor kan du vara extra miljövänlig och ta gamla äggkartonger och mjölkpaket eller konservburkar för att lägga jord och fröer i.