Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga fröer för odling online!

Fyndiqs favoriter

Odla ljuvligt doftande och ätbara växter! Att odla egna kryddor, örter och grönsaker är något av det bästa som finns. Det tycker i alla fall vi på Fyndiq, och därför har vi samlat ihop mängder av bra fröer så att du kan odla fram en massa godsaker hemma i köket. Kanske har du till och med ett litet land eller en kolonilott? Passa på att fynda billiga fröer för odling av persilja, gurka, tomat och en massa annat gott. Om du snarare vill få upp en massa vackra, doftande blommor ur jorden ska du veta att du även kan få hem allt från lavendel och påfågelsblomster till tagetes doft!

Tips för ett lyckat köp! När du ändå ska köpa frön kan du lika gärna skaffa dig ett litet lager där hemma. Oavsett om du köper tio eller hundra fröpåsar så blir frakten densamma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hobbyn som är bra för själen! Om du har provat att odla någon gång, eller om du är ett riktigt trädgårdsproffs, så vet du att det är lugnande för själen att jobba med växter. Att sätta något i jord och sedan se det gro och få liv är bland det vackraste och roligaste man kan vara med om. Tänk att få vakna upp varje morgon och med förväntan springa upp och titta om det vuxit fram något ur jorden! Det kan bara beskrivas som en riktig naturupplevelse!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.