Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga grönsaksfröer online!

Mängder av grönsaksfröer här! När det börjar ljusna lämnar svenskarna boet och tar sig ut för att njuta av solsken och värme. Många väljer att spendera sina dagar i trädgården, för att odla växter och vattna blommor. Och om du är en av de som gärna hänger i trädgården - eller om du är en nybörjare som önskar bli en odlare - har du kommit helt rätt. Här hos oss på Fyndiq hittar du nämligen mängder av grönsaksfröer som gör att du kan odla allt från smaskiga tomatplantor till sockerärtor. Kika igenom vårt stora utbud av billiga grönsaksfröer och köp hem det du är sugen på!

Tips för ett lyckat köp! Har du ingen trädgård? Det går faktiskt att odla tomater på balkongen så testa det. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ljusnät så det räcker och blir över Paprika, blomkål, sockerärtor, squash - ja herregud! Det finns mycket grönsaker att odla och allt som krävs är rätt frö och lite jävlar-anamma. För att få till en bra grönsaksodling måste du vara engagerad och påläst, det som gäller för en grönsak behöver nämligen inte vara samma som för en annan. Vi kan inte ge dig all kunskap du behöver för att kunna odla men däremot har vi mängder av olika fröer. Köp grönsaksfröer hos oss och odla allt vad du orkar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.