Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga grönsaksfröer online

124 Fynd

Bli självförsörjande med egenodlade grönsaker! Fyndiq har alla grönsaksfröer man kan tänka sig att handla online, allt för att du ska kunna bli självförsörjande i din grönsaksodling.


Odla dina egna grönsaker

Få personer i sverige kan säga att dom odlar sina egna grönsaker. Faktum är att det kan räcka med en kruka, ett fönster eller en balkong för att driva upp en mängder av nyttiga och goda växter. Allt du behöver för att börja driva upp din grönsaksodling är lite jord och vatten.

I Sverige kan man odla mer grönsaker hemma än vad man tror, även på vintern. Inomhusodling är vanligast under vinterhalvåret.

Hur väljer jag rätt grönsaksfröer online?

Först och främst så måste man veta hur man tänker odla. Hos Fyndiq finns tusentals olika grönsaksfrön och örter, allt från tomatfröer speciellt framtagna för att klara minusgrader till gurkfröer som tycker bäst om skugga. Ska du till exempel odla grönsaker på balkongen så kanske du vill ha lite fler redskap för grönsaksodling. Man kan maximera skörden genom att låta sina grönsaker klättra på en spaljé eller hänga från en ampel.

Minska din miljöpåverkan genom att handla mindre

Man kanske inte kan bli självförsörjande genom att odla i bara en kruka men varje paket tomater du slipper gå och handla bidrar till minskade utsläpp. Gör din del för klimatet och börja odla grönsaker hemma. Gröna hälsningar från oss på Fyndiq!