Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga kryddfröer här

41 Fynd

Skapa en egen kryddträdgård genom att odla kryddfröer

Vi på Fyndiq älskar kryddor, och vilka kryddor är egentligen godare än de man plockar från sin egen trädgård? Få, skulle vi säga! Därför har vi samlat ett stort utbud av billiga kryddfröer online här hos oss för dig att fynda bland. Här finns fröer till både basilika, dill, gräslök och krasse, så vilka kryddor vill du odla fram? Välj och vraka bland våra kryddfröer och skapa en fantastisk kryddträdgård för grannarna att avundas — vissa passar utomhus och vissa passar inomhus!

Tips för ett lyckat köp

Alla kryddfröer är unika, så för att få fram en bra odling kryddor hemma är det bäst att verkligen lyssna till de odlingsråd och tips som finns — dessa kan du hitta i våra produktbeskrivningar och på kryddfröernas förpackningar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pepparmynta, oregano, chilipeppar och massvis av ekologiska fröer

Vilken sorts kryddfröer vill du ge dig på att odlä Här hos oss hittar du både stevia, salvia och persilja i fröform att odla inom- eller utomhus beroende på årstid. Eller varför inte satsa på ett kryddpaket från Enkla Blommor? I deras blandningar av kryddfröer får du en god kryddodling både billigt och enkelt! Kolla igenom vårt stora sortiment av kryddfröer och välj just den typ av kryddor du vill krydda upp dina måltider med! Eller varför inte testa något nytt?