Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga kryddfröer här

Fyndiqs favoriter

Skapa en egen kryddträdgård genom att odla kryddfröer! Vi på Fyndiq älskar kryddor, och vilka kryddor är egentligen godare än de man plockar från sin egen trädgård? Få, skulle vi säga! Därför har vi samlat ett stort utbud av billiga kryddfröer online här hos oss för dig att fynda bland. Här finns fröer till både basilika, dill, gräslök och krasse, så vilka kryddor vill du odla fram? Välj och vraka bland våra kryddfröer och skapa en fantastisk kryddträdgård för grannarna att avundas – vissa passar utomhus och vissa passar inomhus!

Tips för ett lyckat köp! Alla kryddfröer är unika, så för att få fram en bra odling kryddor hemma är det bäst att verkligen lyssna till de odlingsråd och tips som finns – dessa kan du hitta i våra produktbeskrivningar och på kryddfröernas förpackningar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pepparmynta, oregano, chilipeppar och massvis av ekologiska fröer! Vilken sorts kryddfröer vill du ge dig på att odla? Här hos oss hittar du både stevia, salvia och persilja i fröform att odla inom- eller utomhus beroende på årstid. Eller varför inte satsa på ett kryddpaket från Enkla Blommor? I deras blandningar av kryddfröer får du en god kryddodling både billigt och enkelt! Kolla igenom vårt stora sortiment av kryddfröer och välj just den typ av kryddor du vill krydda upp dina måltider med! Eller varför inte testa något nytt?

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.