Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga trädgårdsredskap online!

Massor av trädgårdsredskap! Alla är vi olika, och alla har vi olika intressen - så är det bara! Men något som väldigt många trivs med är att påta i trädgården, vilket inte är så konstigt. För en fin trädgård är trots allt svårslaget! Och det är ingen slump att vi på Fyndiq har ett riktigt stort utbud av trädgårdsredskap med allt från trädgårdstermometer till sekatör! Det kan trots allt krävas en och annan grässax eller snigelfälla för att få den där härliga trädgården som du alltid drömt om. Så klicka runt i vårt billiga och stora utbud och se vad som passar dig!

Tips för ett lyckat köp! Är du osäker på om en fritidsyxa, spade eller en såg ska väga för mycket för att beställa hem? Oroa dig inte, hos oss är frakten densamma oavsett vikt och antal produkter du beställer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Olika nivåer på intresset av trädgård! Vissa vill mest hålla det rent i sin trädgård och lägger pengar på en gräsklippare och kanske en korg för förvaring. Andra är totalt passionerade och tycker att grensax, röjkniv och snigeldödare är ett måste. Det beror helt enkelt på hur intresserad du är av trädgårdsarbetet och vilken typ av trädgård du har. Men oavsett vilken nivå du är på så kan du garanterat hitta de redskap du behöver när du shoppar trädgårdsredskap på nätet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.