Kundservice

Trädgårdshandske

6 360 fynd

Om du trivs bra med att fixa i trädgården och söker efter produkter som gör det enklare att ta hand om den har du kommit rätt. Hos oss hittar du allt det du behöver för dig och din trädgård. Här hittar du ett brett utbud på trädgårdshandskar.


Filtrera

Handla billiga trädgårdshandskar online

Den som någon gång har påtat i en trädgård och tagit hand om växter vet hur mycket stryk händerna tar. Om du kan känna igen dig i det är det dags att du skaffar en bra trädgårdshandske. Med bra trädgårdshandskar ger du dina händer bra skydd och du slipper skavsår och rivsår i händerna. Hos oss kan du hitta flera olika varianter av trädgårdshandskar så du kan hitta en trädgårdshandske som passar dig. Vi har till exempel heltäckande handskar, fingerskydd och även de handskar som bara täcker handflatan om du vill kunna röra fingrarna fritt. Oavsett vilken typ av trädgårdshandske du behöver kan du hitta det du eftersöker här hos oss. Välj och vraka mellan handskar i olika färger och material. Kolla in vårt utbud och klicka hem dina nya trädgårdshandskar till ett billigt pris.

Hitta rätt trädgårdshandskar

Vi på Fyndiq vill kunna erbjuda dig stora valmöjligheter. Därför kan du hos oss hitta flera varianter av trädgårdshandskar. Men i och med att det finns så många trädgårdshandskar att välja bland kan det göra valet desto svårare. Vi har handskar i flera olika material, om du till exempel ska fixa i trädgården när det regnar kan det vara passande med de handskar som är tillverkade av latex. En annan sak du kan göra för att hitta rätt produkt är att välja efter de färger och mönster som tilltalar dig bäst. Hos oss finner du trädgårdshandskar i flera snygga mönster och färger.

Andra produkter för trädgården

När du ändå ska köpa trädgårdshandskar kan du passa på att köpa andra saker som är användbara i trädgården. Kolla in kategorin trädgård och klicka dig vidare därifrån. Vi har till exempel en avdelning för olika varianter av redskap och verktyg som underlättar ditt trädgårdsarbete. Några exempel på produkter är vattenkannor, fröer, växthus och krukor.