Kundservice

Spade, Skyffel

2 647 Fynd

Spadar och skyfflar till din trädgård

Om du har en trädgård är det bra att ha såväl spade som skyffel när det är dags för trädgårdsarbete. Hos oss hittar du en spade för alla tillfällen, såsom planteringsspadar och större spadar med långt skaft. Allt till ett bra pris.

Hitta en bra spade online

Att köpa spaden online är fördelaktigt på många sätt. Du hittar ett stort utbud, slipper lämna ditt hem och handlar till låga priser. Hos oss hittar du allt från leksaksspadar till rejäla spadar som du kan gräva stora hål med. En spade passar till dig som har trädgårdsland där du behöver gräva ner potatis, men också till dig som vill plantera blommor i rabatten.

När det kommer till planteringsspadarna i vårt utbud kan du hitta flera storlekar att välja mellan. Vi erbjuder även praktiska set med spade och kratta som fungerar perfekt när du vill påta i trädgården. Vill du sätta lite färg på tillvaron har vi dessutom spadar i flera färger, såsom lila och limegrönt. De flesta spadarna kommer omonterade men är enkla att sätta ihop. Om du har ont om förvaringsutrymme kan du ta en titt på våra hopfällbara spadar som är rejäla spadar som kan fällas ihop för att spara plats när de inte blir använda.

En skyffel för allas behov

Du kan behöva en skyffel till flera saker, såsom att skyffla snö, sopor eller jord. Oavsett dina behov har vi en skyffel som passar just dig. Det här är ett trädgårdsredskap du inte klarar dig utan och det är därför viktigt att du väljer en hållbar variant. På så sätt vet du att du alltid har vad som behövs.

Om du bor i de norra delarna av landet är det av största vikt att du har en snöskyffel som klarar tuffa tag. I vårt sortiment hittar du flera sådana att välja mellan. För dig med stor trädgård har vi även snöblad med hjul och snöblad till gräsklippare. Då besparar du din kropp från tuff belastning och gör snöskottningen behagligare. Det kan också vara bra att ha en snöskyffel med i bilen under vintern, då passar en lite mindre modell utmärkt.