Kundservice
StartsidaKampanjer
Fars dag present - Bästa presenttipsen till fars dag!

Fars dag present 2023

Har du en fantastisk pappa som förtjänar att firas på fars dag? Hos oss på Fyndiq finns mängder av tips och ett stort utbud av billiga farsdagspresenter som passar alla pappor. Kika igenom vårt sortiment och gör pappa glad med en perfekt present.

Handla efter hobby och intressen

Fynda en farsdagspresent till pappa!

Våra topp-presenttips till fars dag!

Eftersom alla pappor är olika och har olika intressen kommer den personliga presenten som är vald med omtanke vara den som kommer att göra pappa gladast, här nedan hittar du några exempel på presenter:

  • Life hack-prylar som underlättar vardagen t.ex. skosnören som inte behöver snöras

  • Trådlösa hörlurar för att lyssna på favoritmusiken under dagens aktiviteter

  • LED-spotlights med fjärrkontroller, få upp ljus där det behövs utan att behöva borra i väggarna

  • Smidig liten korthållare som får plats även i de minsta fickorna

  • Sportmidjeväska för pappan som gillar att träna

  • Sladdlös hårtrimmer blir nog vem som helst glad av

  • På Fyndiq kan du hitta allt och lite till som kommer få din pappa att känna sig uppskattad på Fars dag!

Köp fars dags-present online

2023 infaller fars dag på söndagen den 12:e november så glöm nu inte bort att hedra pappa och/eller bonuspappa med en fin present. Hos oss på Fyndiq kan du välja bland massa produkter perfekta att ge bort som fars dag present. Vi har allt från trendiga, bekväma herrunderkläder till snygga hörlurar och träningsutrustning. Här finns presenter som pappa garanterat kommer att uppskatta, så se nu till att han känner sig ordentligt uppmärksammad på fars dag!

Tips på presenter till fars dag

Vet du inte vad du ska köpa till pappa på fars dag? Lugn, ta hjälp av våra tips och ge bort den bästa presenten som garanterat gör pappa glad!

Tips för ett lyckat köp!

Vill du kanske passa på att beställa något till dig själv eller någon annan också? Vi på Fyndiq har massor av prylar uppdelade i kategorier för att det ska bli enklare för dig att hitta just det du söker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.