Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!
Medvetet Val
Storlek Skjortor (cm)

Fynda snygga skjortor för herrar online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av snygga skjortor! När det kommer till kläder är det likt mat och sömn något vi inte kan vara utan. Hur skulle vår värld se ut om alla gick till jobbet utan en enda tråd på kroppen? Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av herrskjortor. Allt från flanellskjortor till en spännande hawaiiskjorta eller varför inte lägga vantarna på en stilig smokingskjorta? Att handla skjortor på nätet här på Fyndiq är som en riktig affärsman skulle säga: ”en riktigt bra affär!”

Tips för ett lyckat köp! Använder du skjortor under svart kavaj kan det vara fint att sätta mer färg på skjortan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skjortan säger vem du är! Det finns en liten sanning i att skjortan du bär talar om vem du är. Detta då det finns en stor variation av skjortor herr som cirkulerar och som vill åt vår uppmärksamhet. Ställ dig frågan: är du mannen med vit skjorta eller väljer du en turkos eller spräcklig alla dagar framför en vanlig svart? Det ger en liten indikation på vem du är. Testa även att under nästa lunch spana ut över människohavet för att se om du kan finna regnbågens alla färger på restaurangen. Och är du redo att bli mer färgglad så är det bara att tänka online så kommer skjortan som ett brev på posten.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.