Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda allt billigt för massage på nätet!

Skön helkroppsmassage hemma! Nu är det möjligt att få en skön helkroppsmassage hemma och helt själv! Vem behöver en massageterapeut när det finns Fyndiq? Vi har ett stort urval av fotbad för trötta fötter, nackmassage maskiner och massageboll för hela kroppen. Ingen behöver någonsin lida av ömma och trötta muskler nu när du hittar allt för din massage billigt online. Det är bara att beställa hem en punktmassage apparat som trycker till de där ömma punkterna.

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att även massagetofflor har storlekar så missa inte att klicka i vilken storlek du ska ha! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Från massagebänk till massagesulor! Valen är oändliga och är du intresserad av att ge din partner en massage så hittar du alla massageoljor och eteriska oljor här. Packa upp massagebordet och låt din partner få känna hur en riktig helkroppsmassage känns från sin älskade. Vad är väl bättre än att bli masserad med en väldoftande olja? Inte mycket! Men massage kan också ske i ensamhet i hemmet. Varför inte avnjuta ett varmt och välgörande fotbad eller varför inte köpa en neckline slimmer för att få bort fettet under hakan med hjälp av massage? För den som vill ha den ultimata avslappningen är en massagekudde det bästa köpet, lägg dig ned och låt kudden göra allt jobb!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.