Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga skämtartiklar online!

Roliga prylar för ett skratt! Livet är verkligen till för att njutas av, och det innebär att du alltid ska ta varje tillfälle för att få skratta riktigt gott. Att skoja med dina nära och kära är därför ett bra tips, och här hos oss på Fyndiq hittar du massor av roliga skämtartiklar, riktigt billigt dessutom! Klassiska, roliga saker är kanske en pruttkudde eller så, men det finns såklart massor av andra roliga prylar och skyltar som bringar fram skratt. Det är bara fantasin som kan stoppa dig! Så varför inte klicka runt i vårt stora och roliga utbud och se vad som faller dig i smaken? Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Roligheter kan man verkligen inte få för mycket av, så om du väljer mellan två saker, varför inte slå till på båda? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Prylarna som är en rolig present! Sugrörsglasögon, svärburk, 100 dollar toalettpapper... Listan på skämtartiklar kan minst sagt göras lång, och alla uppskattar vi olika saker. Men något som du inte ska glömma bort är att en rolig skämtartikel inte bara hör hemma i ditt hus eller lägenhet, utan de kan också vara roliga presenter! Så om du är ute efter en present till en skojfrisk vän eller familjemedlem har du helt klart hamnat i rätt kategori.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.