Kundservice
StartsidaKampanjer
Fläktar och luftkylare – svalka dig i värmen!

Fläktande Air Coolers & andra svalkande fynd!

Fynda billig air cooler online här att svalka dig med!

Tröttnat på att svettas?

Låt dig svalkas med en härligt fläktande air cooler! Det finns massor av olika varianter att välja mellan, allihop perfekta för inomhusbruk. Vad sägs om en golvstående pelare med flera olika fläktlägen att välja på, eller varför inte kika närmare på en air cooler som även kan blåsa varmluft för årets kyligare dagar? Kolla igenom det breda utbudet och hitta en air cooler fläkt som passar just dig och ditt hem – här finns air coolers för alla smaker. Föredrar du att bara använda din air cooler under sommaren kan det till exempel vara bra att välja en minifläkt eller golvstående modell som enkelt kan plockas undan när den inte används. Men vill du däremot alltid ha din air cooler framme kanske det är en taklampa med fläktfunktion som du ska satsa på att sätta upp? Dessa lampor kan lysa även när roterbladen inte snurrar och roterblanden kan många gånger också snurra när lampan inte lyser. Med andra ord: med dessa kan du välja hur du vill att den ska fungera, som air cooler, som lampa eller som båda två samtidigt.

Vilken air cooler är bäst?

Den bästa air coolern är den som gör det du vill att den ska göra och har de funktioner som du föredrar. Vissa av oss gillar till exempel när fläkten kan regleras i olika styrkor – svagare blåst för ljumma nätter och starkare blåst för de där riktigt varma dagarna då luften står helt still och värmen känns alltför påträngande. Det finns även air coolers som är handhållna och får plats i väskan och sådana är toppen att ta med sig för en dag på stan eller stranden när du vill ha lite extra svalka. Vissa av dessa handhållna air coolers går även att fylla med vatten som du själv kan välja att spreja när du fläktar dig med den! Eller varför inte satsa på en air cooler du kopplar samman med din mobiltelefon? Dessa specialtillverkade mobiltillbehör finns till exempel till iPhone och drivs genom att du sticker in air coolern i lightninguttaget – ursmidigt!

Tips på ett lyckat köp!

Tänk på att välja den air cooler du tror kommer göra sig bäst i ditt hem. Bor du till exempel på en liten yta så kanske du inte behöver en gigantisk golvstående modell utan kanske klarar dig väl med en handhållen variant? Bor du däremot på stor yta med flera olika rum du vill ha svalka i så kanske du ska överväga att köpa några olika air coolers till varje rum i stället för att bara köpa en och behöva flytta omkring den vartefter du byter rum? En taklampa med fläktande roterblad passar till exempel utmärkt i vardagsrummet, en bordsfläkt med usb-uttag gör sig bra när du sitter vid ditt skrivbord i arbetsrummet och i sovrummet kan en golvstående air cooler med justerbar lutning och oscillering hjälpa dig till en god nattsömn. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Så fungerar Fyndiq!

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.