Fynda iPhone 5/5s/SE Bumpers

32 Fynd

Stöttåliga iPhone 5 bumpers i regnbågens alla färger

Gult är fult, blått är flått, rött är sött och grönt är skönt. Det kanske är så du ska tänka för att enklare hitta bumperskalet du vill ha — eller så väljer du bara ett svart som var och varannan kotte har. Genom att du hittat hit så har du även hittat platsen där du kan fynda riktigt billiga iPhone 5s bumpers, och med det unna dig ytterligare ett, kanske ett i färg? — för visst är det kul med lite variation?

Tips för ett lyckat köp

Ja, vi vet. Det är lätt att bli lyrisk och på en minut fylla varukorgen med massor av artiklar. Detta kan dock leda till beslutsångest och i stressen ett felaktigt köp. Men var inte orolig, det går enkelt att byta om du valt fel färg — även fast det är smidigare att välja rätt från början. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt telefonen synas

Ett bumperskal är det ultimata skalet om du vill ha ett subtilt skydd, få skönare grepp och inte gömma din snygga iPhone SE i ett skinnfodral eller telefonsmycke. Krossade skärmar och hack i telefonen är en vanlig syn - och inte det billigaste att laga. Med en bumper kan du tappa din telefon med större trygghet, och den studsar likt en bumbibjörn som druckit bumbibärssaft - nästan. Att sätta på ett bumperskal för att ha kast-med-dyr-iPhone är helt på egen risk.