Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda iPhone 5/5s/SE Glitterskal!

Fyndiqs favoriter

Massa iPhone 5/5s glitterskal för dig som gillar flärd! Här hittar ni Fyndiqs glimmande skattkista, till bredden fylld av glamouröst glittrande skal för Apples iPhone SE. Oavsett om ni föredrar glitter i olika färger, lyxigt skimrande strasstenar eller kanske glänsande metallicskal, hittar ni här billiga, snygga och bra varianter, i alla färger och utföranden, till riktiga fyndpriser!

Tips för ett lyckat köp! Eftersom iPhone 5 skiljer sig i både storlek och design från de tidigare iPhone-modellerna är det extra viktigt att man ser till att köpa rätt glitterskal. Är ni på jakt efter billiga skal för iPhone 4 eller iPhone 4S så hittar ni självklart minst lika glittrande alternativ, anpassade för just dessa, under respektive avdelning. Just den här skattkistan är dock till för alla stolta iPhone 5-ägare som vill piffa till sin telefon lite extra. Glöm inte att slänga ett extra öga innan du beställer så att det verkligen är ett skal av rätt modell du får hem i brevlådan. Om det trots noggrannhet ändå råkar bli fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Lys upp vardagen med ett glittrigt skal! Att glitter och glamour endast hör till speciella och festliga tillfällen stämmer självklart inte. Tvärtom tycker vi att det är vardagen som borde lysas upp lite extra med härlig glamour, lyx och glitter. Med vårt stora utbud av glittrande iPhone 5-skal kan allas vardag andas glamour och lyx, alltid till riktiga fyndpriser.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.