Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda enfärgade iPhone 5/5S/SE skal!

Älskade iPhone 5/5S! Det gör inget att vår kära iPhone 5/5S bara kommit i svart och vitt när man kan pryda och skydda sin bästis med ett enfärgat mobilskal. För att framhäva din nya mobiltelefon så mycket som möjligt så passar det utmärkt med ett skyddande enfärgat skal. Och just därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga mobilskal till iPhone SE! För vem gillar inte att ha alla iPhone tillbehör under samma tak?

Tips för ett lyckat köp! Det finns många olika iPhone modeller, så se till att det iPhone skal du beställer passar till din 5:a och inget annat! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett iPhone 5/5S skal ska inte dölja! S står inte bara för snyggt, utan det står för massor med andra ord men snyggt är kanske det ord som passar bäst när vi vill beskriva våra mobilskal. Vi har många olika skal till iPhone 5S och iPhone 5 som skyddar din telefon från olika skador, repor och även smuts. Komplettera gärna med ett skärmskydd för optimalt skydd! Du vill ju att mobiltelefonen ska hålla sig så fin och fräsch så länge som möjligt, inte sant?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.