Kundservice

Fynda billig iPhone X laddare hos oss

54 fynd


Filtrera

Shoppa billig och trådlös laddare till iPhone X här!

Håll alltid dina fina iPhone X laddad och klar! På Fyndiq hittar du billiga och effektiva iPhone X laddare som fyller din telefons batteri snabbt och säkert. Har du behov av en extra laddare eller saknar du en sedan en tid tillbakä Vi har originalet av den trådlösa iPhone X laddaren här redo att användas och tillföra ström till din enhet oavsett var du är. Och självklart en massa andra iPhone X laddare att välja och vraka bland! Låt inte din telefon ladda ur bara för att du saknar laddare eller för att din gamla trådlösa iPhone X laddare inte längre håller måttet. Skynda dig att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp!

Har du flera iPhones hemma som du inte längre använder lika ofta som din X? Varför slänga dem eller låta de ligga oanvända i en lådä Det är alltid bra att ha en extra telefon och skulle du behöva en laddare eller tillbehör till exempelvis din back-up telefon så har vi massor av tillbehör och laddare i ytterligare kategorier som du kan klicka dig in på. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Ladda både din telefon och din surfplatta!

Med din laddare till iPhone X från GadgetMe kan du även passa på att ladda din surfplatta eftersom produkten är kompatibel med båda enheterna. Du kan till och med ladda dem samtidigt om du skulle behöva. Varför vänta i onödan på att den ena ska laddas och förlora tid? Med de 2 USB-portarna blir laddaren för iPhone X genast betydligt mer praktisk. Och skulle du behöva en extra kabel eller något annat till din telefon så har vi på Fyndiq en rad andra produkter att utöka ditt redan befintliga sortiment med.