Kundservice

iPhone-laddare

6 850 fynd

Här hittar du ett stort utbud av iPhone laddare för flertalet modeller och produkter. Du hittar exempelvis laddare för iPhone, iPad eller MacBook. Förutom trådlösa laddare, väggladdare och adapters finner du även USB - kablar, dockningsstationer och billaddare i vårt sortiment. Välkommen att fynda billiga laddare för iPhone och iPad redan idag!


Filtrera

Vilken iPhone laddare ska man välja

Vilken Apple laddare du ska välja beror helt på vad det är du vill ladda. Olika Apple produkter har olika dockningskontakter, så en iPhone och en MacBook kan inte laddas med samma laddare. Har du en MacBook kan en MagSafe 2-strömadapter passa men har du en Apple telefon, alltså en iPhone, är det snarare en USB-C till lightning-kabel som du bör kika närmare på. Är du ute efter exempelvis fler iPhone tillbehör & skal hittar du det även i vårt sortiment.

Vad kostar en iPhone laddare?

Hos Fyndiq finns massor av billiga Apple laddare att välja bland. Både originalladdare från Apple och från andra kända varumärken som Deltaco och Champion i varierande prisklasser. Välj den Apple laddare som passar bäst för dig och din plånbok!

Är iPhone laddare farlig?

Nej, en Apple laddare är inte farlig, förutsatt att du använder den korrekt. Lämna aldrig laddaren i eluttaget när du inte laddar din Apple enhet, kontrollera alltid så din Apple laddare är CE-märkt och använd aldrig en laddare som är trasig eller defekt.

Varför skulle jag överväga att använda en trådlös laddare för min iPhone?

Trådlösa laddare för iPhone är lite som magi - du lägger bara din telefon på laddplattan och vips så den börjar ladda direkt! En trådlös laddare ger dig friheten att inte behöva oroa dig för sladdar och du kan enkelt plocka upp och lägga ner din telefon när du behöver det. Verkligen en modern bekvämlighet!

Hur kan jag säkerställa att min iPhone-laddare håller så länge som möjligt?

För att förlänga livslängden på din iPhone-laddare, bör du undvika att böja kabeln för mycket, speciellt nära anslutningarna. Försök också att inte dra ut laddaren ur uttaget eller telefonen genom att dra i kabeln - greppa istället om själva anslutningen. Små steg för en laddare, stora steg för dess livslängd!