Kundservice

USB-C laddare & USB-C kablar

3 158 fynd

Är du ute efter en ny USB-C laddare? Då har du hamnat helt rätt! Har har vi över tusen olika typer av kablar och strömadaptrar för USB-C.


Filtrera

Fynda billig USB-C laddare – här finns massor av olika USB-C kablar

Behöver du en USB type C laddare är du på den rätta platsen, här finns säkerligen rätt sladd för dig! Med introduktionen av iPhone 15 och de nyaste MacBook-modellerna, som båda använder USB-C, ser det ut som att denna port är här för att stanna. Snart kommer troligtvis de flesta sladdar till datorer, surfplattor och telefoner att bytas ut till kablar med porten som kallas USB type C eller bara kort för USB-C kabel, så det är hög tid att du har en eller flera hemma. Om inte, så kan du hitta massvis av denna sorts sladd här, men frågan är om du vill ha en kort USB-C kabel? Vad sägs om en laddkabel till Sony på 20 cm, eller kanske en 3 meter lång snabbladdningskabel?

USB-C kabel och USB-C laddare för massor av varumärken

En av fördelarna med USB-C kabeln är dess kompatibilitet med Quick Charge, eller snabbladdning. Om du har en enhet som stödjer detta, som iPhone 15 eller de senaste MacBook-modellerna, då behöver du denna sladd för att kunna nyttja detta till max. Idag är det dessutom många Android-märken som använder sladden redan, till exempel både Samsung, Sony, Huawei, LG och många fler. Med tanke på att även Apple har börjat inkludera USB-C i sina produkter, kan man förvänta sig att ännu fler tillverkare följer efter.

Tips för ett lyckat köp

Självklart har vi en massa andra sladdar och kablar att fynda också, skriv bara in vilken du letar efter i sökrutan så får du se vår breda utbud! Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.